De vierde maand van Bom Dia Lisa zit er alweer op en daarom is het tijd voor de most-read articles. De maand mei verliep helaas iets anders dan gepland. Ik schreef in deze maand namelijk niet elke dag een nieuwe blogpost. Dat vind ik natuurlijk jammer, maar het heeft ook een duidelijke reden. Toch zet ik  in deze post de ‘most-read articles’ van mei 2017 op een rij.

Op basis van Google Analytics volgen hieronder de vijf best gelezen artikelen op Bom Dia Lisa. In de maand mei lazen jullie mijn persoonlijke verhalen graag, maar was er ook interesse voor sportverhalen over CrossFit en turnen.

Most-read articles

#1: Met stip op nummer een staat het verhaal over de drie passies die mijn vader en ik samen deelden. De passie voor schrijven, de liefde voor Portugal en de passie voor sport. Het zijn passies die ik met hem deelde en feitelijk heb overgenomen.

Drie passies die mijn vader en ik samen deelden 

#2: Op de tweede plaats staat mijn blogpost over de voordelen van je CrossFit training in de ochtend. Ik train elke ochtend om 07:00 en ik vind het een perfect begin van de dag. Maar waarom eigenlijk? En wat zijn de voordelen van een ochtendtraining? Dat lees je in deze blogpost:

De voordelen van jouw CrossFit training in de ochtend

#3: Het verhaal over de turntrainingen in China eindigde de afgelopen maand op nummer drie. In 2014 bezocht ik – in de periode van de wereldkampioenschappen in Nanning – een Chinese turntraining. In deze blogpost beschreef ik hoe het er daar aan toe ging.

Opmerkelijke gebeurtenissen #2: bezoek aan een turntraining in China

Nummers vier en vijf

#4: Natuurlijk houdt het niet op bij de top drie. Op nummer vier eindigde namelijk het verhaal over afscheid nemen. Want hoe doe je dat eigenlijk? Doe je dat door veel te praten, te huilen of juist door afleiding te zoeken? Ik schreef erover in deze blogpost.

Afscheid: huilen, praten of juist afleiding zoeken

#5: Halverwege de maand mei schreef ik al eens over het feit dat ik eigenlijk een echte controlfreak ben. Maar helaas liep deze maand niet alles zoals gepland.

Controlfreak: wat doe je als alles even anders loopt dan gepland?

Runners-up

Natuurlijk zijn er ook deze maand weer ‘runners-up’. Blogpost die ontzettend dichtbij de top vijf wisten te komen. Dat was mijn verhaal over de motivatiedip. Dit verhaal had overigens ook maar weinig kans om in de top vijf te komen, want ik plaatste hem vrijwel aan het einde van de maand.

Het verhaal over een dagje naar het strand in Nederland of Portugal eindigde deze maand op plek zes.

Lees ook:

#3: April 2017