Opdrachtgevers

Zoals ik in de ‘over mij’ al aangaf werk ik inmiddels voor een aantal (vaste) opdrachtgevers.

Op dit moment ben ik als (freelance) journaliste werkzaam voor het Noord Hollands Dagblad, het magazine Gymsport.nl van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU), het magazine Turnsupporter en de website Saudades de Portugal.

Verder ben ik ook nog mede-eigenaar van het bedrijf Sports2Visuals. Samen met mijn collega Carolien Visser produceer ik journalistieke (video)producties in de sportwereld. Het belangrijkste hierbij is dat het persoonlijke verhaal van de sporter naar voren komt. We zijn daarom altijd op zoek naar mooie verhalen in de sportwereld.

Een van onze projecten is The Hard Way To Success (THWTS). Met dit project brengen we de weg van topsporters op weg naar succes in beeld. Zoals de naam al aangeeft focussen we ons vooral op de sporters die tijdens hun loopbaan te maken hebben gehad met blessures of andere tegenslagen.

Kortom: we tonen de (zware) weg op weg naar succes in de sport. Bij THWTS ben ik verantwoordelijk voor de interviews en de (online) verhalen.

Nieuwe uitdagingen

Ondanks deze lijst aan werkzaamheden sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen in de wereld van de (sport)journalistiek, dus vrees absoluut niet om me eens een mailtje te sturen.

Voor opdrachten, verzoeken of vragen kun je altijd mailen naar lisa@bomdialisa.nl. Ik streef ernaar om binnenkomende mails binnen 48 uur te beantwoorden.