Over Lisa

Mezelf introduceren heb ik altijd lastig gevonden. Hoe schrijf je in vredesnaam een korte tekst over jezelf als je al 26 jaar op deze aardbodem rondloopt? Toch zal ik het proberen kort en krachtig te houden, want daar houd ik van. Niet teveel kletsen, maar werken! 

Daar gaan we dan. Ik ben Lisa Deen, 27 jaar en afkomstig uit het Noord-Hollandse Bovenkarspel. Momenteel ben ik echter woonachtig in Lissabon (Portugal). De reden waarom ik daar woon leg ik verderop in deze blog wel uit.

In 2017 ben ik het bedrijfje en de gelijknamige website ‘Bom Dia Lisa’ gestart. Via deze blog vertel ik je meer over mij, mijn werkzaamheden en avonturen.

 

Sinds 2006 ben ik al actief als (freelance) sportjournaliste. In 2011 studeerde ik af voor mijn bachelor journalistiek en in 2014 voegde ik daar een master in International Sportmanagement aan toe.

Inmiddels heb ik een aantal (vaste) opdrachtgevers waar ik regelmatig voor schrijf. Daarover kun je hier meer vinden. Bovendien sta ik ook altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Bloggen

Naast schrijven over sport ben ik ook zelf zeer actief. Ik ben vrijwel dagelijks in de CrossFit box te vinden. En omdat ik geen problemen heb met vroeg opstaan en mijn dag graag goed begin, doe ik dat om 07:00 uur.

Naast mijn passie voor schrijven en sport houd ik ook enorm van reizen, lekker (gezond) eten en taal. En dat is precies waar ik over ga schrijven.

Als ik schrijf dan kijk ik graag verder dan het ‘algemene’ verhaal. Ik wil altijd meer weten. Als het sport betreft schrijf ik het liefst over de verhalen achter de successen van sporters. Ik kijk verder dan de medailles en vertel graag het hele verhaal van een sporter. Diepgang is was mij boeit.

Op mijn blog zal ik daarom ook dieper ingaan op keuzes die ik heb gemaakt en over mijn doelen.

Bovendien wil ik met mijn blog motiveren en inspireren. Vooral op het gebied van vrouwen in de sportwereld. Want commentaar op mijn keuze voor sportjournalistiek krijg ik nog altijd.