Waarom Bom Dia Lisa?

Bom Dia Lisa? Waar komt dat vandaan? Tsja, laat ik dat ook maar meteen even uitleggen. Zoals veel mensen wellicht wel zullen weten betekent ‘bom dia’ goedemorgen of goedendag in het Portugees.

Omdat ik echt een ochtendmens ben past dit woord goed bij mij. Ik begin mijn dag altijd vroeg om zoveel mogelijk te kunnen doen. En dat begint veelal met sporten om 07:00 uur in de ochtend.

Zodra ik de CrossFit box binnenstap hoor ik de ‘Bom Dia Lisa’ van mijn coach. Elke keer denk ik weer: wat klinkt dat toch leuk en vrolijk. Van het een kwam het ander: het werd de naam van mijn bedrijfje en website.

Win-win

Natuurlijk koos ik ook voor deze naam omdat ik ben verhuisd naar Portugal en daar regelmatig over zal schrijven. Bovendien is de naam makkelijk te onthouden en uit te spreken. Kortom: een win-win situatie!

Omdat ik mijn dag graag begin met iets wat me vrolijk maakt (schrijven, het liefst de hele dag door) ben ik deze website begonnen. Natuurlijk is de website stiekem ook een instrument om mijn werk te promoten of nieuwe opdrachten binnen te halen. Maar daarnaast is hij er natuurlijk vooral om mensen te inspireren en motiveren.